Tarieven

VSHZ Advocaten werkt met verschillende tariefsystemen:

  • Vast uurtarief
  • Prijsafspraak
  • Gefinancierde rechtshulp
  • Vrije advocaat-keuze via de rechtsbijstandverzekering

Afhankelijk van uw situatie bespreken we graag met u de mogelijkheden.
Bent u verzekerd tegen de kosten voor rechtsbijstand, dan wordt de nota ingediend bij uw verzekeraar.

Gefinancierde rechtshulp

Om in aanmerking te komen voor gefinancierde rechtshulp, dient er sprake te zijn van detentie of dient uw inkomen onder de inkomens- en vermogensnormen te liggen die door de Minister van Justitie zijn vastgesteld in het kader van de Wet op Rechtsbijstand. Er kan dan worden opgetreden op basis van een toevoeging door de Raad van Rechtsbijstand.

Meer informatie over de voorwaarden kunt u vinden op de website van de Raad van Rechtsbijstand. Hier treft u ook informatie over de (relatief lage) eigen bijdrage.

Vrije advocaat-keuze via de rechtsbijstandverzekering

VSHZ behandelt ook zaken op basis van de rechtsbijstandverzekering van cliënten. U kunt bij uw rechtsbijstandverzekeraar aangegeven dat u gebruik wenst te maken van een voorkeursadvocaat of van vrije advocaat-keuze. De verzekeraar betaalt dan o.a. de advocaatkosten. U bent niet verplicht om een juridisch medewerker gelieerd aan uw rechtsbijstandsverzekering te kiezen. U mag zelf een advocaat kiezen die niet voor uw rechtsbijstandverzekeraar werkt, zoals VSHZ Advocaten.

Werkwijze VSHZ Advocaten

Heeft u letselschade opgelopen? Bent u betrokken bij een strafzaak? Of heeft juridische hulp nodig bij arbeidsrecht, huurrecht of één van onze andere specialisaties? Neem zo snel mogelijk vrijblijvend contact met ons op en leg uw situatie voor.

Wij maken vervolgens een afspraak met u voor een persoonlijk bezoek aan huis of een ontmoeting bij ons op kantoor in Utrecht of Amsterdam. We nemen uw situatie uitgebreid door, stellen uw belangen voorop en bespreken alle belangrijke zaken omtrent uw situatie. Daarbij gaan we eerlijk en toegewijd te werk.

Algemene voorwaarden

VSHZ Advocaten werkt op basis van de volgende  algemene voorwaarden.

Bel ons nu voor een afspraak op 085 – 6000 400 of vul het contactformulier in.

Wilt u uw situatie voorleggen aan Van Seumeren, Haddouzi & Zaim Advocaten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.