Over Van Seumeren, Haddouzi & Zaim Advocaten

VSHZ Advocaten is het initiatief van mr. Rene van Seumeren, mr. Chafik Haddouzi en mr. Jaouad Zaim. Een samenwerkingsverband van bevlogen advocaten die steevast klaarstaan voor hun cliënten. Het belang van de cliënt en het behalen van een optimaal resultaat zijn de grote drijfveren.

Mr. Jaouad Zaim

De heer Zaim is afgestudeerd in straf- en privaatrecht aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Als voormalig legal counsel deed hij veel ervaring op als adviseur in het bedrijfsleven en was hij betrokken bij grote organisaties als KPN Nederland, Post NL en het Ministerie van Defensie. Hiermee ontwikkelde hij een open blik op maatschappij en toonde hij zich een betrouwbare partner voor zowel bedrijven als particulieren. Eigenschappen die tot zijn sterkste kwaliteiten behoren nu mr. Zaim advocaat is. Hij dringt snel door tot de kern van de zaak en is betrokken bij zijn cliënten.

Mr. Zaim is partner en mede-oprichter van VSHZ Advocaten. Hij staat geregistreerd op de rechtsgebieden algemene rechtspraktijk (burgerlijk recht, strafrecht en bestuursrecht), strafrecht, jeugdstrafrecht, arbeidsrecht en huurrecht. Hij is daarnaast ook advocaat-trainer voor de Beroepsopleiding Advocaten en buiten-docent aan de Hogeschool van Amsterdam. Mr. Zaim spreekt Nederlands, Engels en Arabisch.

E-mailadres: zaim@vshz.nl
Bij letsel: zaim@iletsel.nl
Tel:  085 – 6000 400
Fax: 085 – 6000 401
LinkedIn

Mr. Rene van Seumeren

De heer Van Seumeren is sinds 1992 werkzaam als advocaat en staat geregistreerd op hoofdrechtsgebied letselschaderecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Mr. Van Seumeren staat u graag bij in geschillen om op kundige wijze, samen met u, naar een oplossing te werken. Als bemiddelaar en/of via de rechtszaal. Hij werkt landelijk voor particulieren en bedrijven en heeft zich behalve in letselschade ook gespecialiseerd in juridische kwesties omtrent huur en verhuur van bedrijfsruimte en woonruimte, contracten en algemene voorwaarden, koop/verkoop, verzekeringen, incasso’s en aansprakelijkheden. Hij spreekt de talen Nederlands, Engels, Duits en Frans.

E-mailadres: rene@vseumeren.nl
Bij letsel: vshz@iletsel.nl
Tel:  030 – 7 508 995
Fax: 030 – 7 508 996

Mr. Chafik Haddouzi

De heer Haddouzi studeerde Rechten aan Hogeschool Leiden en aansluitend Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Amsterdam. In 2014 startte hij als jurist zijn kantoor Haddouzi Letselschade. Als zeer betrokken meester in de rechten behandelde Mr. Haddouzi allerlei voorkomende letselschadezaken, van verkeersongevallen tot whiplashzaken en bedrijfsongevallen.

Zijn onderneming groeide uit tot de besloten vennootschap Sterk Letselschade. Een beëdiging in de advocatuur lonkte, waarna de heer Haddouzi in 2016 besloot een samenwerking aan te gaan met Van Seumeren Advocatuur. Mr. Haddouzi staat geregistreerd op de rechtsgebieden letselschaderecht en strafrecht. Inmiddels is de maatschap uitgegroeid tot VSHZ Advocaten. Hij spreekt de talen Nederlands, Engels en Amazigh.

E-mailadres: haddouzi@vshz.nl
Bij letsel: haddouziadvocaat@iletsel.nl
Tel:  030 – 7 508 993
Fax: 030 – 7 508 996

Mr. Stefan de Jong

De heer De Jong studeerde Rechtsgeleerdheid en European Law aan de Universiteit Utrecht. Als senior letselschade jurist en leidinggevende behandelde hij veel diverse letselschadezaken en leerde hij als geen ander om vastgelopen dossiers weer een nieuwe kans te bieden.

Mr. De Jong heeft een groot sociaal inlevingsvermogen voor zowel collega’s als cliënten. Rechtvaardigheid en waarheidsvinding staan hoog in zijn vaandel. Hij is bij VSHZ werkzaam als advocaat en thuis in de talen Nederlands, Engels, Duits, Frans, Italiaans en Spaans.

E-mailadres: dejong@vshz.nl
Bij letsel: dejong@iletsel.nl
Tel:  030 – 7 508 993
Fax: 030 – 7 508 996
LinkedIn

Daadkracht, expertise en bevlogenheid

VSHZ Advocaten staat voor daadkracht, bevlogenheid en expertise. De sterke mix van ervaring, een bevlogen arbeidsethos, verschillende achtergronden die elkaar complementeren en de specialistische kennis van mr. Van Seumeren, mr. Haddouzi en mr. Zaim stelt hen in staat cliënten met diverse juridische problemen te bedienen en een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen. Op grond van de genoemde registraties zijn zij bovendien verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen, op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

VSHZ Advocaten is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en gevestigd in Utrecht en Amsterdam. Cliënten bevinden zich in heel Nederland en in het buitenland.

Wilt u uw situatie voorleggen aan Van Seumeren, Haddouzi & Zaim Advocaten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.